Skip to main content

Agenda en Kunst in de Muider

Kunst in de Muider

In de Muiderkerk beheren we met een klein team een drietal wanden voor exposities. Wil je hiervoor in aanmerking komen stuur ons dan een berichtje met foto’s van je kunst.
Stuur je bericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
............................................................................................

Er hangt werk van kunstenaar Piroshka Ellinidha, schilder, filmer, dissident uit Hongarije gevlucht, geboren in Griekeland. Expositie te zien tijdens open kerk t/m mei.

De tentoonstelling is te zien op zaterdagen van 11:00-13:00 uur wanneer er Open Kerk is, en voor en na de kerkdienst op zondagochtend om 10:30 uur

 

Agenda Muiderkerk

Open Kerk: Elke zaterdag is de Muiderkerk van 11:00-13:00 uur open. U kunt zomaar binnenlopen om te zitten, te bidden of te mediteren, om een kaarsje aan te steken, of voor een praatje. Er is ook altijd kunst om van te genieten.

Vrijdag 2 juni, taalcafé voor iedereen die de Nederlandse taal wil oefenen, 10-12 uur.

Zondag 4 juni, middag, bazar in de Koningskerk, vriendelijk uitgenodigd door de Evangelische Broedergemeente om de bazar te bezoeken.

Maandag 5 juni, 20 uur, gesprek met de Werkgroep Eredienst over de viering van het avondmaal in de Muiderkerk. Opvattingen, ervaringen, beleving. Gaat het naar wens, verlangen we naar andere vorm en inhoud, verbeteringen? Kom mee praten. Vanaf 19.30 uur welkom in de kerkzaal

Dinsdag 6 juni, 19.30 uur, mee praten over de entree? De Entree-groep heeft baat bij creatieve meedenkers. Predikantskamer.

Woensdag 7 juni, 19.30 uur, repetitie cantorij

Vrijdag 9 juni, taalcafé voor iedereen die de Nederlandse taal wil oefenen, 10-12 uur.

Vrijdag 9 juni, 19.30 uur, Linnaeusboekhandel, in samenwerking met Leerhuis Amsterdam in oprichting, in de Muiderkerk: interview met schrijfster Roxane van Iperen over haar boek ‘Dat beloof ik’. Kosten 5 euro. Liefst aanmelden: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 020-4687192, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandagavond 12 juni, vergadering Kernraad

Dinsdag 13 juni, 15 uur, studiekring Moderne Theologen, over joodse theologie

Woensdag 14 juni, 18.00 uur, buurtmaaltijd. Driegangen, vers gekookt, 4 euro.

Woensdag 14 juni, 19.30 uur, cantorij

Donderdag 15 juni, 15.30 uur, oecumenische gespreksgroep, lezen van Twee wijzen van geloven, M. Buber

Vrijdag 16 juni, taalcafé voor iedereen die de Nederlandse taal wil oefenen, 10-12 uur.

Vrijdag 16 juni, Plusmiddag, Thema: ‘Uitzending te zien’. Met elkaar een tv-programma bekijken en bespreken. Vorige keer was het een groot succes! Inloop 14.30, aanvang 15 uur.