Verhuur

In de Muiderkerk vinden verschillende activiteiten plaats; de wekelijkse kerkdiensten en diverse andere kerkelijke activiteiten zoals o.a. de plus middagen, de maandelijkse maaltijd voor de buurt, vergaderingen van de kernraad etc. Daarnaast zijn de ruimtes in de kerk beschikbaar voor verhuur. Naast de kerkzaal beschikt de Muiderkerk over twee kleinere vergaderzalen . Deze zijn apart van elkaar te huren. Er is een beamer aanwezig, die daglicht verdraagt en een groot projectiescherm.

Contact voor de verhuur:

Aanvragen worden uiterlijk binnen 7 dagen beantwoord via de mail.

Kerkzaal

grote-zaal-nieuwDe grote zaal ( 14 x 28 m)leent zich goed voor muzikale en andere grotere evenementen. Er is een vleugel en mechanisch pijporgel beschikbaar en er is geluidsapparatuur aanwezig. Er staan standaard 100 stoelen in de zaal, deze zijn goed verplaatsbaar evenals het liturgisch meubilair. Het maximaal aantal stoelen kan tot 250 worden uitgebreid. We beschikken over podiumdelen.

Kleine zalen

kleine-zaalNaast de grote zaal zijn er twee kleinere zalen ( 9x5 m. en  5x5 m. ). Ook het meubilair in deze lichte en open ruimtes is gemakkelijk verplaatsbaar.

Keuken

keukenDe keuken (5x5 m.) biedt de mogelijkheid tot het zetten van koffie en thee, en de bereiding van maaltijden.

Voorwaarden verhuur

De standaardvoorwaarden voor verhuur zijn:

• De verhuur wordt begeleid door vrijwilligers vanuit de Muiderkerk.
  • De huurder dient het gebouw opgeruimd en schoon achter te laten( terugbrengen zoals aangetroffen)
  • In geval er grote groepen gebruik hebben gemaakt van de ruimtes zal tegen betaling ons schoonmaakbedrijf worden ingeschakeld.
  • Veroorzaakte schade dient direct gemeld te worden bij begeleider en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Bij annulering binnen 7 dagen voor de gehuurde datum is 50% van de huurprijs verschuldigd