Artikelen

Beheerder gezocht

Steek jij graag je handen uit de mouwen, vind je het leuk om contact te hebben met mensen en heb je affiniteit met de kerk en kerkgebouwen? Dan willen we je graag ontmoeten! Voor onze gemeente en ons kerkgebouw in Amsterdam (Muiderkerk) zoeken wij een

Beheerder
18 uur per week

Wij zijn
Wij zijn een levendige Protestantse Kerk in Amsterdam Oost. Samen met de wijkkerken in de buurt willen wij op een eigentijdse wijze aanwezig zijn in Amsterdam en omzien naar elkaar en de wereld om ons heen. We zijn daarbij geïnspireerd door de verhalen uit de Bijbel en geven een lange christelijke traditie opnieuw vorm in deze tijd. Naast onze eigen diensten en activiteiten verwelkomen we in ons kerkgebouw graag andere kerkgenootschappen, buurtgroepen en maatschappelijke en culturele activiteiten.

Dit ga je doen
Als beheerder ben je onze spin in het web voor het gebruik van het kerkgebouw! Je draagt, samen met onze vrijwilligers, zorg voor het beheer van het gebouw. Je houdt je bezig met het gebouwgebruik en het stimuleren van de verhuur en werkt hierin nauw samen met onze predikanten en gemeenteleden. We zien graag dat onze kerk dankzij jouw komst vaker open is en meer gebruikt wordt. Daarnaast zorg je voor het dagelijks onderhoud (o.a. kleine reparaties en (aansturen van) de schoonmaak) en de inkoop van facilitaire goederen. Je bent voor externen onze gastheer/gastvrouw en voor beheerzaken het aanspreekpunt voor de gemeente.

Daarnaast zal in 2019 groot onderhoud uitgevoerd worden in het kerkgebouw. Voor de uitvoerders en gebruikers zal jij in deze periode het aanspreekpunt zijn en je houdt toezicht houden op de werkzaamheden.

Ons aanbod
Als beheerder in de Muiderkerk krijg je een diverse baan in een betrokken gemeente. Je krijgt een mooie werkplek direct tegenover het Oosterpark in Amsterdam en komt, dankzij het verhuur, veelvuldig in contact met verschillende interessante groepen (o.a. Ethiopische en Chinese gemeenschappen, stichtingen en koren). Daarnaast bieden we je een tijdelijke aanstelling voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging en inschaling conform de salarisvoorwaarderegeling van de Protestantse Kerk in Nederland, schaal 7 (€2095 tot €2775 bruto op fulltime basis, afhankelijk van kennis en ervaring)en 8 procent vakantiegeld en een 13de maand.

Jouw profiel

  • Je houdt van dingen regelen en kunt dit ook goed;
  • Je hebt een open en gastvrije houding;
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je vindt het leuk om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om het kerkgebouw te gebruiken;
  • Je bent flexibel en vindt het prima om ’s avonds en in het weekend te werken;
  • Je hebt basiskennis van EHBO en brandveiligheid (óf wilt dit leren).
  • Je hebt affiniteit met de kerk

Enthousiast geworden? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Een facilitaire- of horecaopleiding, een certificaat sociale hygiëne en/of een diploma Bedrijfshulpverlening (BHV) zijn een pre.

Je kunt je CV en een korte motivatiebrief tot en met 19 december a.s. sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor vragen kun je contact opnemen met Rein van der Gaag via t. 020 4282194 of E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het aanvragen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.