Programma Korendag 11 mei is bekend!

korenfestival

Het korenfestival in de Muiderkerk is inmiddels een begrip geworden in Amsterdam-Oost en wijde omstreken.

Het festival

De opzet

Het festival wordt ieder jaar gehouden in een zaterdag van het voorjaar, gezien de feestdagen hebben we geen vaste dag. In de zomer wordt de datum voor het volgend jaar bepaald. Het festival start om elf uur en duurt tot half zes. We hebben ieder jaar plaats voor 18 koren die allemaal twintig minuten hebben. Ieder koor is volledig vrij in het kiezen van zijn repertoire. In principe zijn alle koren welkom, maar als er zich meer dan 18 koren melden moeten we gaan selecteren en koren uit Amsterdam krijgen dan de voorrang. Wel is er ieder jaar minimaal plaats voor twee ‘nieuwe’ koren.

Deelnemen

Koren die belangstelling hebben om mee te doen kunnen een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . In november sturen we een uitnodiging naar alle koren uit ons bestand en koren kunnen dan inschrijven. Inschrijven en deelname is gratis.

Bezoeken

De kerk is op de dag van het korenfestival de hele dag open en iedereen kan vrij naar binnenlopen, voor de hele dag of zomaar even tussen het winkelen door.

Eerstkomend festival

Het volgende korenfestival is op zaterdag 11 mei 2019 van 11:00 – 17:30 uur. De inschrijving is gesloten. Dit is het programma:

11:00 Kinderkoor Watergraafsmeer
11:20 Weespertrekvaartmannen