Pinksterprojectkoor

pinksterkoor

Voor het Feest van de Geest wordt weer een koor gevormd dat gaat zingen in de Grote Pinksterdienst met drie migrantenkerken en de drie PKN-kernen van Amsterdam-Oost.

Vorig jaar Pinksteren in de Muiderkerk: een blije en kleurrijke viering. “Ik heb het eindelijk gevonden!” riep iemand die de dienst bezocht. “Hier wil ik bij horen!” “Helaas”, moesten wij zeggen, “zo’n dienst is hier maar eens per jaar.” Drie internationale kerken (Egyptische protestantse gemeente, Ethiopische evangelicale gemeente en Christ for the World Missions) en de drie gemeenschappen van de Protestantse Kerk in Oost vierden samen het Feest van de Geest. Een koor was samengesteld met leden uit al die gemeentes samen. Ook zong elke gemeente nog een eigen lied. Dit jaar vormen we opnieuw een projectkoor, dit keer o.l.v. de Ethiopische dirigent Amare Bilate die hiervoor speciaal is aangetrokken. Iedereen die wil meezingen is welkom op maandagavonden 13, 20, en 27 mei en 3 juni (wel graag alle avonden komen). Muiderkerk, 19.30 uur koffie, 20-22 uur repetitie. In de pauze ruimte voor ontmoetingen en geloofsgesprek. Aanmelden en info graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.