kerst020banner900x90

Keti Koti Dialoogtafel

ketokoti2017-gesprek

Muiderkerk . Zondag 1 juli van 10.00 uur tot 12.30 uur. (inloop 09.30 uur)

Een nieuwe traditie om samen stil te staan bij de hedendaagse gevolgen van ons slavernij verleden.

Zondag 1 juli is de Muiderkerk feestelijk ingericht voor het KetiKoti Dialoog Ontbijt. Dan herdenken wij de afschaffing van het Nederlandse slavernij in 1863.

Aan de Keti Koti tafel gaan we met Zwarte en Witte Amsterdammers en alle kleuren daar tussenin op zoek naar de sporen die het slavernijverleden in ons persoonlijk leven heeft achtergelaten. Dit doen we door te luisteren naar elkaars persoonlijke ervaringen en gevoelens. Dit jaar is het thema: “Ken je mij. Wie ken je dan?”

ketokoti201 ketokoti201 ketokoti201 ketokoti201

De Keti Koti Tafel is een “invented tradition” die bestaat uit een afwisseling van rituelen, treur- en vrijheidsliederen, dialooggesprekken en een ontbijt. Het koor SINAFIR opent het dialoog ontbijt.

Dit jaar is het de vijfde keer dat deze dialoogtafel in de Muiderkerk wordt georganiseerd.

Meer over ontstaan en achtergrond van de Keti Koti Tafel is te vinden op ketikotitafel.nl