Fotowedstrijd - Samen eten in Amsterdam

etenDe Protestantse Diaconie Amsterdam organiseert samen met het blad Kerk in Mokum een fotowedstrijd over samen eten. Samen eten verbindt en is een mooie manier om elkaar beter te leren kennen. Daarom is de maaltijd bij veel projecten van de Diaconie een belangrijk onderdeel. We zijn benieuwd hoe dat in de rest van Amsterdam gaat.

Win €1.000 voor jouw eetproject!

Eet jij in een leefgemeenschap, met je buren of je kerk? Organiseer je maaltijden voor een goed doel? Kook jij samen met andere mensen? Haal jij je soep bij de soepbus van het Leger des Heils? Stuur je favoriete foto van deze maaltijd en omschrijving naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. hoofdredacteur Hanna van Dorssen. De foto en omschrijving die het meeste indruk maakt op de jury wint een bedrag van €1.000 voor het eetproject!

De jury bestaat uit:

• Paul van Oosten, directeur Protestantse Diaconie Amsterdam
  • Maartje Geels, werkt als fotograaf o.a. voor dagblad Trouw, ze maakte kortgeleden voor Oxfam Novib een reportage over vluchtelingen op Lesbos
  • Kathy Spaargaren, werkt bij het lunchcafé en cateringbedrijf 50/50 van het Leger des Heils in Amsterdam Noord, hier worden mensen opgeleid om een goede maaltijd te bereiden

Voorwaarden

• Stuur je foto voor 27 mei 4 juni 2018 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Hanna van Dorssen
  • Beschrijf waarom de maaltijd diaconaal of bijzonder is in maximaal 140 woorden
  • Bij deelname ga je akkoord met eventuele plaatsing in Kerk in Mokum. Zorg dat je toestemming hebt van de fotograaf en geportretteerden
  • De foto moet tenminste 1000 kb tellen
  • De prijs wordt uitgereikt aan het (eet)project