Kerkdienstgemist.nl

logo-kerkdienstgemist.nl Vanaf Pasen 2018 zullen we kerkdiensten in de Muiderkerk thuis kunnen volgen, zowel op het moment dat de dienst plaatsvindt, maar ook op een later tijdstip.

Hoe werkt het?

1. Vanuit de kerk wordt het geluidssignaal van de dienst rechtstreeks doorgegeven naar kerkdienstgemist.nl via een zender in de kerk.
  2. Op kerkdienstgemist.nl wordt het signaal opgenomen voor het archief en rechtstreeks doorgegeven naar de luisteraars. Na afloop van de dienst is de opname direct beschikbaar op de website.
  3. Via de website kerkdienstgemist.nl kunt u de kerkdienst beluisteren. Dat kan via:
    • PC / Laptop
    • Tablet (gratis app)
    • Smartphone (gratis app)
  4. U kiest dan Noord-Holland, vervolgens Amsterdam en daarna Muiderkerk. U hebt dan de mogelijkheid de rechtstreeks uitzending van dat moment te volgen of een eerdere dienst te beluisteren.

luisterenHebt u niet de mogelijkheid om op een van deze manieren de dienst te volgen dan kan dat via een zogenaamd luisterkastje zoals op de tekening staat en dat heel eenvoudig in gebruik is. We stellen dat als kerk ter beschikking en het wordt bij u thuis geïnstalleerd.

Contactpersoon voor “kerkdienstgemist” is Kees de Heus, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook voor uw vragen.

Het bijwonen van kerkdiensten, ook op deze manier, is vanzelfsprekend gratis. Natuurlijk zullen we het heel fijn vinden als u bij wilt dragen aan de kosten die we gemaakt hebben om deze uitzendingen mogelijk te maken.
U kunt daarvoor uw bijdrage overmaken op Bank/gironummer:NL76INGB0000350471, ten name van: Protestantse Gemeente Muiderkerk, o.v. bijdrage kerkuitzending.