Bezoekwerk

Binnen de gemeente van de Muiderkerk worden de ouderen die niet meer naar de kerk kunnen komen wanneer zij dit willen bezocht door een pastorale bezoeker vanuit de gemeente.

De pastorale bezoekers bezoeken ook gemeenteleden die aangeven dat ze het prettig vinden om eens thuis bezocht te worden door één van hen. Bezoeken kunnen eenmalig zijn of periodiek herhaald worden. De coördinator van de pastorale bezoekersgroep matched bezoekers en gemeenteleden die bezoek willen ontvangen.

De predikant bezoekt gemeenteleden in het kader van het bijzondere pastoraat: bij nood, ziekte en overlijden bijvoorbeeld. In de gemeente van de Muiderkerk geven wij zo vorm aan het omzien naar elkaar. Contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.