Mededelingen uit Kernraad Muiderkerk en Kerkenraad Protestantse Kerk Amsterdam Oost (Elthetokerk, Muiderkerk, Binnenwaai)

In aanvulling op de korte mededelingen over komende activiteiten in de Oostbrieven vindt u hier bijdragen over belangrijke onderwerpen die aan de orde zijn geweest in de kernraad van de Muiderkerk en de kerkenraad van de Protestantse Kerk Amsterdam Oost. Voorts overdenkingen bij bijzondere kerkdiensten zoals met Pasen, Pinksteren en Kerstfeest. Tenslotte informatie over het proces kerkvernieuwing in de Protestantse Kerk Amsterdam, het Koersproces, in het bijzonder over de samenwerking tussen de Elthetokerk, de Muiderkerk en de Binnenwaai.

Vergaderschema Kernraad

De kernraad van de Muiderkerk vergadert in de regel op de 3e donderdag van de maand (20.00 – 22.30 uur); uitzonderingen: de maanden dat de kerkenraad van de PKAO vergadert en de zomermaand. Voorafgaand aan de vergaderingen van de kernraad vergadert het moderamen van de kernraad op de 1e donderdag van de maand (10.00 – 12.00 uur).

Vergaderdata:

2 maart moderamen MK