Wijs met Grijs

wijsmetgrijsWijs met Grijs is het gezamenlijk programma voor en door ouderen uit Oost. Muiderkerk, Elthetokerk en andere betrokkenen uit de buurt (zoals de Ouderen Advies Raad, Wijkverpleging, Cliëntenbelang) organiseren zinvolle gesprekken over het ouder worden.

We beginnen altijd met een kop soep en een broodje, en gaan vervolgens in kleine groepjes in gesprek met elkaar. Soms nodigen we een “expert” uit om ons wat meer te vertellen. Voorbeelden van onderwerpen van eerdere bijeenkomsten zijn: “een portie (vrije) tijd”, “mijn kwaliteit van leven”.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , waar u uw vragen kunt stellen.